fbpx

Fliserens

Professionel arbejdskraft - Altid til tiden.

Bliv ringet op hurtigst muligt

Fliserens? Vi rådgiver gerne

Fliserens

Knudsens Manpower ApS tilbyder fliserens med varmt vand og uden kemi, nannobehandling og nyt fugesand til dine fliser.

Uanset om det er efteråret, hvor fliserne er blevet angrebet af forfald på grund af vejrets luner, eller om det er foråret, hvor alger og mos har slået sig ned på overfladen, så står vores eksperter klar til at give dine fliser nyt liv.

Vores team af erfarne medarbejdere er specialiserede i fliserensning, og vi har de nødvendige værktøjer og produkter til at rengøre dine fliser effektivt og skånsomt. Vi ved, at hver flise og belægning er unik, og derfor tilpasser vi vores rensningsmetoder til dine specifikke behov. Vi sørger for at fjerne alger, mos, skidt og grimme pletter fra dine fliser.

Udover at forbedre æstetikken i dit udendørs rum, har fliserensning også praktiske fordele. Rensede fliser er mere skridsikre, hvilket reducerer risikoen for faldulykker, især når det er vådt udenfor. Desuden forlænger regelmæssig fliserensning levetiden på dine fliser og forhindrer, at skidt og mos trænger ind i overfladen og forårsager skader. På denne måde sparer du penge på lang sigt ved at undgå omkostningerne ved reparation eller udskiftning af fliser.

Når du vælger os til at udføre fliserensning, kan du være sikker på, at vi leverer en pålidelig og professionel service. Vi sørger for, at arbejdet udføres til tiden og med den største omhu. Vi er også miljøbevidste og bruger kun produkter, der er skånsomme mod miljøet og sikre for både mennesker og kæledyr.

Så uanset om du ønsker at rense din terrasse, indkørsel eller gangstier, så kan vores udendørs fliserensningstjeneste give dig det ønskede resultat. Vi er dedikerede til at levere en førsteklasses service, der efterlader dig tilfreds og dine fliser strålende rene.
Tag fat i os i dag, og lad os tage hånd om dine udendørs fliser, så du kan nyde et smukt udemiljø.

Vi tilbyder rens med varmt vand og ingen kemi, nanobehandling og nyt fugesand til dine fliser.

Imprægneringsmidlet er baseret på den nyeste teknologi indenfor nanoteknologi, hvilket sikrer at den binder sig aktivt til overfladen. Det betyder at dette imprægneringsmiddel også er modstandsdygtig over for biologiske begroninger. Det kan påføres på nye såvel som gamle materialer, hvilket hindrer effektivt fugt og vandindtrængning i den behandlede overflade. Behandlingen holder op til 10 år.

Inden der Nanobehandles skal overfladen vaskes ned for snavs.

Vi kan også tilbyde Nanobehandling af dine fliser eller beton.
Fordele ved Nanobehandlingen er:

– Reducerer begroninger af mos, alger og sorte skimmelsvampe.

– Overfladen bevarer sin åndbarhed og skaber en selvrensende overflade, hvilket gør det svært for smudspartikler at sætte sig.

– Frisker og hindrer ældning af overfladen.

– Har vandperle-effekt og hindrer ældning af overfladen.

– Forebygger saltudblomstringer og hindrer frostsprægninger.

– Bevarer egenskaberne i 5-10 år.

Fliserens

Rene fliser uden kemi
kr 39 pr. m2
  • Rene fliser uden brug af kemi
Billigst

Flise imprægnering

Vandafvisende fliser
kr 29 pr. m2
  • Imprægnering med Nano Protect 180
populær

Nyt fugesand

Ukrudtshæmmende fugesand
kr 19 pr. m2
  • Nyt ukrudtshæmmende fugesand

Algebehandling af fliser

Flotte fliser uden alger
kr 1250 op til 200 m2
  • Algebehandling af fliser med godkendt middel

Hvad vi tilbyder

“Vi har arbejdskraften,
Du har opgaverne”

Algebehandling af tag

Vi tilbyder algebehandling af dit tag med godkendte midler AlgeFri N ProFF. eller Neutralon.

Fliserens

Vi tilbyder rens (med varmt vand, for mindre eller ingen kemi), nannobehandling og nyt fugesand til dine fliser.

Mandskabsudlejning

Vi står klar når du mangler en ekstra hånd. Vores dygtige handyman klarer det meste og og som privatpersom kan du benytte håndværkerfradraget.

Maskinudlejning

Udlejning af gravemaskiner fra 1-60 tons. Maskinerne kan leveres med forskelligt udstyr som f.eks. 3D Maskinstyring, rotortilt, skovle, pallegafler osv.

Tagrenderens

Gider du heller ikke rense tagrender fra en stige ? Lad os rense dine tagrender for dig. Vi kan nå 17 meter op og har monteret kamera så vi kan se hvad vi laver.

Vasketrailer

Vores vasketrailer kan bruges til mange forskellige opgaver. Ved fliserens renser vi med 80 grader varmt vand. Ved andre opgaver kan vi gå helt op på 120 grader varmt vand.

Jordsortering

Vi sorterer alle former for muldjord, sten, grus, træflis, affald, brænde, ridebanegrus, byggeaffald osv. Vi har eget mobilt anlæg som sikrer økonomisk transport.

Havearbejde

Vi hjælper gerne med pasning af din have. Har du brug for en ny græsplæne kan vi også hjælpe her. Få et GRATIS tilbud.

Jernbanearbejde

Vi tilbyder hjælp til banearbejde på på banen og ved siden af banen. Vores folk har kurset "Pas på, på banen"