fbpx

Indhent tilbud

Få et GRATIS overslag på din opgave

Bliv ringet op hurtigst muligt

Brug for hjælp, bliv ringet op

Udfyld arbejdets beskrivelse

Vi tilbyder Finansiering

Betal i rater der passer til din privat økonomi

Når du starter et projekt hos os som privat kunde, kan vi tilbyde muligheden for nem delbetaling via Service Finans. Med få klik har du mulighed for at låne helt op til 500.000 kr. Men Service Finans’ låneberegner kan du let selv vælge, hvor meget du vil låne og hvor lang tid, du vil betale lånet tilbage over.

Få op til 12 lånetilbud indenfor 48 timer

Når vi er blevet enige om opgaven, får du tilsendt et tilbud på e-mail. I mailen er der et direkte link hvor du kan ansøge om lånet. Det tager kun 10 minutter og med en enkelt ansøgning får du op til 12 lånetilbud fra anerkendte banker indenfor 48 timer. Lånetilbuddene er fuldstændig uforpligtende, og du kan let sammenligne dem og vælge det, der passer dig bedst.

Service Finans’ seneste opgørelse (2019) viser, at brugerne i snit sparer 12.500 kr. ved at vælge det billigste lån frem for det dyreste tilbud, de modtager.

Når du har valgt det lån, der passer din økonomi bedst, og er blevet videre godkendt til lånet, kan du sætte os i gang med at udføre arbejdet.

Hvad består dit lån af?

Lånet er et lån fra en af Service Finans’ samarbejdende banker, som kan bruges til reparationer eller forbedringer af din ejendom. Det kan for eksempel være til et nyt badeværelse, renovering af dit køkken eller en ny overdækket terrasse.

Mulighederne er mange og helt op til dig. Lånet er ikke øremærket til et specifikt formål.

Du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet, hvilket kan sammenlignes med for eksempel et forbrugslån i din bank.

Hvad koster det at låne?

Prisen på dit lån vil afhænge af bankernes kreditvurdering af dig, men der er penge at spare ved at sammenligne de lånetilbud, du modtager, og vælge det billigste lån.

På www.servicefinans.dk an du bruge låneberegneren og få en idé om, hvor meget lånet vil koste dig.

Hvem står bag Service Finans?

Service Finans er et enestående samarbejde mellem Minuba og LendMe, der drives i fællesskab – alt sammen for at sikre en nem og lynhurtig proces, så du kan få finansieringen til dit projekt på plads så billigt og hurtigt som muligt.

Algebehandling af tag

Vi tilbyder algebehandling af dit tag med Danmarks eneste godkendte middel AlgeFri N ProFF.

Fliserens

Vi tilbyder rens (med varmt vand, for mindre eller ingen kemi), nannobehandling og nyt fugesand til dine fliser.

Mandskabsudlejning

Vi står klar når du mangler en ekstra hånd. Vores dygtige handyman klarer det meste og og som privatpersom kan du benytte håndværkerfradraget.

Maskinudlejning

Udlejning af gravemaskiner fra 1-60 tons. Maskinerne kan leveres med forskelligt udstyr som f.eks. 3D Maskinstyring, rotortilt, skovle, pallegafler osv.

Tagrenderens

Gider du heller ikke rense tagrender fra en stige ? Lad os rense dine tagrender for dig. Vi kan nå 17 meter op og har monteret kamera så vi kan se hvad vi laver.

Vasketrailer

Er du Gør-Det-Selv mand/kvinde og vil du ikke overlade det til andre ? Lej vores vasketrailer med varmt vand og gør det selv

Knudsens Manpower tilbyder professionel arbejdskraft indenfor bygge og anlægsbranchen.

Menu